Ijsvitrines en meer

Al ruim 30 jaar kloppen eigenaren van ijssalons en andere horecagelegenheden op de Europese markt aan bij Gelato World voor onze producten. Door het bieden van maatwerkoplossingen voor en het bieden van advies aan horecaondernemers bij het opzetten van hun ijssalon, ondersteunen wij hen bij het realiseren van hun droom.

In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in het inrichten van ijssalons en het leveren van hoogwaardige ijsvitrines. Hierdoor leveren wij alleen producten van de hoogste kwaliteit uit Italië. Daarnaast weten wij dat geen enkele locatie hetzelfde is, en het daarom voor ondernemers belangrijk is dat de ijsvitrines aan te passen zijn naar specifieke wensen.

Als specialist op het gebied van ijsvitrines, schepijsvitrines en bewaarkasten bieden wij een ruim aanbod in hoogwaardige kwaliteitsproducten. Naast onze totaaloplossingen is het ook mogelijk om een product op maat aan te laten passen naar specifieke wensen en eisen. Ook kunnen wij ondersteuning bieden bij het bepalen van de juiste koeltechniek voor jouw ijssalon.

Hieronder een overzicht van alle ijsvitrines en bewaarkasten die wij van Gelato World leveren.