Over ons

Gelato World is opgericht met het doel maatwerkoplossingen te bieden voor de Europese markt van ijssalons en andere horeca-ondernemingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie kunnen wij met een gerust hart zeggen dat we producten van hoge kwaliteit leveren en veel kennis in huis hebben. Daarnaast bieden we advies dat onze partners helpt met het opzetten van een succesvolle ijssalon.

Wij halen onze producten uit Italië, omdat wij geloven dat ze de beste kwaliteit en waarde bieden. Wij bieden ook de mogelijkheid om de gekozen ijsvitrines op maat aan te laten passen aan jouw specifieke wensen.

Bovendien bieden we uitgebreide ondersteunende service om onze klanten na oplevering van de ijssalon te ondersteunen. Wij zijn toegewijd om onze klanten te helpen slagen en we zijn er zeker van dat we jou daar ook mee kunnen helpen.

Kennis

Wij hebben 30 ervaring met het inrichten van ijssalons en het leveren van de meest hoogwaardige ijsvitrines, overige apparatuur en aanverwante artikelen.

Kwaliteit

Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit en dat zie je terug in onze aanpak, de installatie en het onderhoud dat wij aanbieden.

Presentatie

Wij denken graag met je mee om te kijken hoe wij het schepijs het beste kunnen presenteren in jouw ijssalon. We denken mee met de juiste inrichting en vitrine(s).

Producten

De producten die wij leveren zijn ten eerste hoogwaardig maar ook op maat aan te passen aan jouw wensen.

Installaties

We installeren graag alle apparatuur en ijsvitrines voor je op de gewenste locatie. In overleg bepalen we de juiste koeltechnieken voor jouw ijssalon.

Onderhoudsarm

Door onze kennis en de kwaliteit die we aanbieden zijn de ijssalons die wij faciliteren onderhoudsarm. Dit combineren we met een jaarlijkse check-up.

Ontdek onze producten

Wij zijn exclusief leverancier van Orion in Nederland, hét Italiaanse ijsvitrine merk. Verder leveren wij ook Ilsa en Frigomat.

OrionIlsa