Service

Wij bieden altijd service aan voor klanten die hun ijssalons met ons hebben ontwikkeld en laten plaatsen. Ook bestaande ijssalons kunnen bij ons terecht voor service. Voor spoed kun je ons direct bereiken.

Hieronder is te lezen hoe onze service werkt en beantwoorden we een paar van de meest gestelde vragen.

Neem contact op  Upload foto (optioneel)


  Zo werkt het

  Stap 1: Consultancy

  Onze service begint al bij het eerste gesprek. We kijken graag samen met jou wat je ijssalon nodig heeft om succesvol te worden. We kunnen helpen met de inrichting, bepalen welke vitrines en apparatuur nodig zijn en kunnen ook helpen met de technische installatie.

  We vinden het geen enkel probleem om met een interieurarchitect te werken als die aangehaakt is op het project.

  Stap 2: Installatie

  Na overleg over inrichting en apparatuur, verwerken wij je order. Vervolgens leveren wij de spullen op locatie en nemen wij de installatie voor onze rekening. Eén van onze monteurs kan alle technische zaken op zich nemen, zodat je volledig ontzorgd bent.

  Als de installatie afgerond is lopen we alles gezamenlijk door en kan de ijssalon (weer) open.

  Stap 3: Check-up

  De producten die wij leveren gaan jaren mee. Het is altijd goed om een jaarlijkse check-up te doen om mogelijke problemen voor te zijn. Deze check-up bieden we graag aan in het laagseizoen. Dit zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een goede zomerperiode waarbij je niet onverwacht de deuren hoeft te sluiten.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik een folder/handleiding downloaden voor meer info?

  Absoluut. Elk product heeft een handleiding met informatie en een technische sheet.

  Waar kan ik inbouwtekeningen met afmetingen vinden?

  Elke handleiding heeft een technische sheet maar voor hele specifieke informatie kan je het best contact opnemen met service@gelatoworld.com.

  In de meeste gevallen kunnen wij vitrines naar wens aanpassen.

  Hoe werkt de installatie?

  Wij regelen graag je installatie maar je kunt dit uiteraard ook zelf doen. Wij hebben ijsvitrines met interne- en externe compressors, lucht- of watergekoeld of beide. Bij externe compressors komt meer installatiewerk kijken. We zullen dan met onze gecertificeerde installateurs de specifieke situatie bekijken.

  Een in- of uitgebouwde compressor, wat is beter?

  Dat is erg lastig te zeggen zonder jouw specifieke situatie te kennen. We kunnen samen kijken wat de beste optie is. Neem gerust contact op via service@gelatoworld.com.

  Is er een showroom?

  Wij hebben twee showrooms. Eentje in Italië en de ander in Bladel (Nederland). Beide showrooms zijn enkel op afspraak te bezoeken. Neem vooral contact op om langs te komen via service@gelatoworld.com.

  In welke landen zijn jullie operationeel/leveren?

  Wij leveren voornamelijk in EU-landen en het Verenigd Koninkrijk. Wel kunnen we optioneel ook naar andere landen leveren. Houd er rekening mee dat facturen altijd in euro’s gaan.

  Wat houdt maatwerk in bij Gelato World?

  Het maatwerk wat wij aanbieden is zeer uitgebreid. We kunnen de hele inrichting op maat maken en ook vitrines passend maken aan je wensen en vereisten. Ook vinden we het geen probleem om met externe interieurarchitecten te werken.

  Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling kan ontvangen?

  Wij hebben een uitgebreide voorraad in Nederland. Wil jij bestellen uit onze voorraad dan kunnen de producten al binnen een week geleverd zijn. Als jouw producten speciaal op maat gemaakt worden, dan duurt de levering ongeveer 5 weken.

  Hoe zit het met nazorg en garantie?

  Wij bieden uitgebreide service opties aan. Wij zijn zelf voorstander van een jaarlijkse check-up die wij graag aanbieden. Zo heb je zekerheid dat je in het hoofdseizoen niet tegen mogelijke problemen aanloopt. Verder zijn onze onderdelen en installatie van een jaar garantie voorzien.

  Lucht- of watergekoelde compressor

  Dit ligt geheel aan de situatie, dus er is niet één correct antwoord. Luchtkoeling is goedkoper, maar waterkoeling is stabieler. Verder zijn zaken als de ruimte en aansluiting factoren die invloed hebben op de koelingstechniek.

  Nemen jullie mijn oude apparatuur retour?

  Wij kunnen dit gratis voor je afvoeren als je dat zou willen.

  Op zoek naar een handleiding?

  Bekijk de product pagina van je product!