Skip to main content

Als ondernemer in de horeca wil je natuurlijk werken met de beste producten en materialen. Wij van Gelato World snappen dat en hebben er daarom onze missie van gemaakt om horecaondernemers hiervan te voorzien. Om dit dan ook werkelijk te kunnen doen zijn wij samenwerkingen aangegaan met, naar onze mening, de beste merken op de markt. Eén daarvan is Orion ijsvitrines. In dit artikel lichten we toe waarom een ijsvitrine van Orion simpelweg de beste op de markt is.

1. Brede range aan ijsvitrines

Marktleider worden kost niet alleen tijd en energie, maar ook inzet en innovatie. Sinds 1980 is Orion bezig met het ontwerpen en produceren van koelvitrines en barmeubilair. Al meer dan drie decennia richt het merk zich volledig op het verzorgen van geavanceerde technologie in professionele koeling voor horecaondernemers die handelen in schepijs en gebak. In deze periode heeft Orion zichzelf ertoe gezet om ondernemers van verschillende niveaus te kunnen bedienen, waardoor zij een breed assortiment aan ijsvitrines hebben ontwikkeld. Diverse afmetingen, kleuren en uitvoeringen zijn van toepassing. Bij Orion kun je terecht voor ijsvitrines die beroepshalve of kleinschaliger gebruikt worden. Daarnaast zijn de ijsvitrines in allerlei verschillende prijscategorieën verkrijgbaar, waardoor er voor ieder budget wel een geschikte vitrine is.

2. IJsvitrines zijn volledig customizable

Geen enkele horecagelegenheid is hetzelfde. Niet qua indeling, aanbod, inrichting, klandizie of eigenaar. Dat houdt in dat er ook niet één ijsvitrine is die past in al deze zaken. Om aan de unieke vraag van ondernemers te kunnen voldoen, is het mogelijk om de Orion ijsvitrines volledig op maat te laten maken. De opties zijn oneindig en volledig aan te passen aan jouw wensen, de situatie en de locatie van de gelegenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde afmetingen van de vitrine, een condensing unit ingebouwd of juist op afstand plaatsen en vitrines zijn in diverse kleuren te leveren. Wat er ook nodig is in jouw horecagelegenheid, met een ijsvitrine van marktleider Orion is het mogelijk.

3. Voorloper op het gebied van design

Een marktleider is vaak ook een pionier en niets is minder waar voor Orion ijsvitrines. Ook op het gebied van design neemt Orion al jaren het voortouw. Zo zijn zij de eerste die een ijsvitrine met recht glas uitbrachten, terwijl gebogen glas al jarenlang de trend was. Nadat de concurrentie ook modellen op de markt brachten met recht glas, ging Orion een stap verder en kwam met nog meer verschillende typen en vormen ruiten voor de ijsvitrines. Dit doen zij om altijd op de wens en behoefte van de horecaondernemer in te kunnen spelen, op het gebied van mogelijkheden, zichtbaarheid en presentatie. Als een echte marktleider betaamt, blijft Orion ijsvitrines innoveren met hun ontwerpen.

Orion ijsvitrines

Gelato World is exclusieve leverancier van Orion ijsvitrines

Om horecaondernemers te ondersteunen in het aanbieden van de beste producten, helpt Gelato World hen al meer dan dertig jaar door maatwerkoplossingen te bieden voor horecagelegenheden. Om dit te kunnen doen, wordt er alleen met de beste producten, artikelen en merken gewerkt. Om deze reden is er al dertig jaar een samenwerking tussen Orion ijsvitrines en Gelato World.

Er zijn een aantal redenen voor deze samenwerking. In eerste instantie produceert marktleider Orion kwalitatief zeer hoogwaardige producten, op het gebied van ijsvitrines. Daarnaast is het aanbod van ijsvitrines zo divers dat er voor iedere ondernemer in de horeca wel een geschikt model tussen zit. Verder is een op maat gemaakte oplossing ook echt mogelijk, met de ijsvitrines van het merk Orion. Dit is zo omdat Orion zich naast het produceren van hoogwaardige ijsvitrines, zich ook bezighoudt met het leveren van diverse andere benodigdheden voor de horeca, zoals vitrines voor gebak en brood en totaalinrichtingen voor de horeca (complete interieurs etc). Met Orion staat niets een totale shopfitting in de weg!

Jouw Orion ijsvitrine bestel je bij Gelato World

Als expert op het gebied van inrichtingen van ijssalons, helpt Gelato World horecaondernemers met een op maat gemaakte oplossing voor hun gelegenheid. Met onze decennialange ervaring binnen de Europese markt weten wij precies welke producten jouw onderneming naar het volgende niveau tillen. Dit kan met een Orion ijsvitrine of een verticale vitrinekast die aan jouw wensen voldoet. Heb je vragen over onze producten, werkwijze of diensten? Schroom dan niet en neem snel contact met ons op.

ijsvitrineKennis
maart 26, 2024

3 tips voor het behoud van je ijsvitrine

Het behoud van je ijsvitrine is van cruciaal belang voor het waarborgen van de kwaliteit van je producten. Een goed onderhouden ijsvitrine zorgt niet alleen voor een hygiënisch aanzicht, maar…
Kennis
januari 18, 2024

Gastransitie van R452 naar R290

Veel eigenaren van een ijsvitrine of vrieskast staan nu voor dezelfde uitdaging: de gastransitie van R452 naar R290. Deze verandering heeft een aanzienlijke impact op het koelsysteem. In dit artikel…
Kennis
december 6, 2023

Hoeveel ijsvitrines heb ik eigenlijk nodig?

Bij Gelato World krijgen wij regelmatig de vraag hoeveel ijsvitrines een horecagelegenheid eigenlijk nodig heeft. Is één voldoende, moeten het er twee, drie of zelfs vier zijn? Ondanks dat deze…

Meer weten? Kom in contact